Hyppää sisältöön
Vastaa, vaikuta ja voita

Miksi et kävisi teatterissa?

Kajaanin kaupunginteatteri julkaisee laajan tutkimuskyselyn palveluistaan 2.2.2023.

Tutkimuskyselyn avulla kerätään aineistoa Kajaanin kaupunginteatterin palveluiden kehittämiseksi. Kyselyn toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelija osana opinnäytetyötä. Kyselyyn voi vastata, vaikka ei vielä olisikaan Kajaanin kaupunginteatterin aktiivikävijä.

”Toivomme, että kyselyyn vastaavat myös ihmiset, jotka eivät vielä käy teatterissamme. Haluamme kuulla laajasti sekä kajaanilaisten että muiden potentiaalisten kävijöidemme ajatuksia teatterimme toiminnasta ja tarjonnasta. Kuten kyselyn otsikko ehdottaa, miksi et kävisi teatterissa! Kajaanin kaupunginteatteri haluaa madaltaa kynnystä kaikenlaisille katsojille tutustua teatteriin.”, sanoo teatterinjohtaja Anni Mikkelsson.

Kyselyyn voi vastata verkossa osoitteessa https://link.webropol.com/s/kajaaninkaupunginteatteri

Paperisia kyselylomakkeita on saatavilla kaupungintalon aulassa, Seminaarin näyttämön ja Sissilinnan lipunmyynneissä, Kajaanin kirjastoissa ja Kainuun musiikkiopistossa Kaukametsässä.

Vastausaikaa kyselyssä on 28.2.2023 asti.

Vastaukset voi palauttaa teatterin lipunmyyntiin, kaupungintalon aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon, Kajaanin kirjastoihin, Kainuun musiikkiopistolle tai postitse osoitteeseen:

Kajaanin kaupunginteatteri/kysely, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan neljä palkintopakettia, jotka sisältävät S-ryhmän lahjakortin (arvo 20 €) sekä kaksi pääsylippua teatteriin. Yhden paketin arvo on 76 €.