Hyppää sisältöön

Teatteri ja hotelli

Viihdy teatterissa ja majoitu mukavasti hotellissa!
Teethän varauksen hotellin kautta.

Original Sokos Hotel Valjus

Original Sokos Hotel Valjus, jotain aitoa ja alkuperäistä keskellä kaupunkia. Kaunis jokimaisema linnanraunioineen korttelin takana ja keskustan monipuoliset palvelut kaikki kuin kupeisiinsa kasvaneina. Tarina alkaa lähes sata vuotta sitten Valjuksen Antin kaupasta. Niin se syntyi ja kasvoi, näin se elää samaan rytmiin hyväntuulisten asiakkaidensa kanssa keskellä kaikkea Kajaanissa.

alk. 49,50 € / hlö / vrk

  • majoitus 2 hengen huoneessa
  • aamiainen
  • asiakassauna

www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Valjuksen huone
Original Sokos Hotel Valjus huone
Original Sokos Hotel Valjus aula

Vuokatin Aateli

Hotel Aateli on perheomisteinen boutique-hotelli, joka avattiin 1.12.2017. Hotelli sijaitsee Vuokatin ympärivuotisessa matkailukeskuksessa luonnon lähellä. Hotel Aatelissa on 15 premium-tason tunnelmallista huonetta, joista kolme saunallista sviittiä. Yhden huoneen ja sviitin voi yhdistää väliovella isommaksi kokonaisuudeksi. Kaikissa huoneissa on tilava lasitettu parveke.

Yksi tulokerroksen kahden hengen huoneista on esteetön.

Hotellimme on lemmikkivapaa. Lemmikin kanssa matkustaessasi majoitut kätevästi hotellin läheisyydessä sijaitseviin tasokkaisiin, saunallisiin huoneistoihimme ja nautit aamiaisen hotellilla.

Hotel Aatelin Ravintola Ainoassa pääset nauttimaan ravintolan ja baarin palveluista. Yksityiskäyttöön varattavissa on hotellin Zen Spa -osasto, jonka lämmössä ja miellyttävässä tunnelmassa on mukava rentoutua päivän päätteeksi.

Hinnat alkaen
130 € / 2hh / vrk
110 € / 1hh / vrk
170 € / sviitti kahdelle / vrk
150 € / sviitti yhdelle / vrk
sisältäen majoittumisen ja aamiaisen sekä pysäköinnin ja wi-fi:n käytön.
Hinnat vaihtelevat sesongeittain.
Suoravaraajan etuna yksi span yksityiskäyttö 50 min hintaan 20 € / 1-2 hlöä.

www.vuokatinaateli.fi

At_night_Hotel_Aateli
At_night_Hotel_Aateli
Hotel Aatelin huone
Hotel Aateli huone

Hotelli Kajanus

Vuodesta 1986 lähtien toiminut hotelli Kajaanissa jatkaa toimintaansa osana Peerâ Hotels & Cottages -perheyritystä.
Hotelli Kajanus tarjoaa mukavaa majoitusta rauhallisessa ympäristössä sekä monipuoliset puitteet rentoutumiselle.

Kokous- ja ryhmävarauksiin sekä huonevarauksiin liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä sähköpostilla info@hotelkajanus.fi

Hotelli Kajanus sijaitsee Kajaaninjoen varrella aivan keskustan tuntumassa. Kaupat ja teatteri ovat vain viidentoista minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin läheisyydessä sijaitsee useita Kajaanin nähtävyyksiä ja hiihto-, pyöräily- sekä keilailumahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä.
Hotelli Kajanuksessa yöpyessäsi voit rentoutua hotellin vieressä sijaitsevassa vesiliikuntakeskus Kaukavedessä, jonne hotellista on tunneliyhteys.