Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupunginteatteri hakee näyttelijöitä

Haemme vahvaan joukkoomme viittä ammattinäyttelijää.

Kajaani on valtakunnallisesti tunnettu kiinnostavasta ja korkeatasoisesta teatteristaan, jolla on yli 100-vuotinen historia. 2000-luvun Kajaanin kaupunginteatteri on maineikas ja omaleimainen ammattiteatteri, jonka alueteatteritoiminta ulottuu Kainuun lisäksi Pohjois-Pohjanmaalle ja rajakuntiin sekä laajemmallekin.

Nyt haemme vahvaan joukkoomme 5 ammattinäyttelijää määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin, alkaen 1.8.2021.

Edellytämme hakijoilta yliopistotasoista näyttelijäntaiteen koulutusta tai vastaavaa ammatillista osaamista, monipuolisuutta ja erinomaisia ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme näköalapaikan pohjoisen Suomen kulttuurielämään ja jäsenyyden kunnianhimoisessa ja sitoutuneessa teatteriperheessä.

Jos tunnet paloa liittyä tiiviiseen työyhteisöön ja kotiutua Kainuun rauhallisiin maisemiin, olet hakemamme tulevaisuuden teatterin tekijä.

Liitä hakemukseen ansioluettelo, ei muita liitteitä.

Lisätietoja antaa teatterinjohtaja Helka-Maria Kinnunen, p. 044 421 4191

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 20.12.2020 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut ja lomautetut, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri on Kainuun ainoa vakituista esitystoimintaa harjoittava ammattiteatteri. Se tarjoaa teatterielämyksiä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Kajaanin kaupunginteatteri luetaan maamme kiinnostavimpiin teattereihin. Teatteri tekee taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojaa puhuttelevia esityksiä. Valtakunnallisessa luokituksessa Kajaanin teatteri kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää.