Hyppää sisältöön
Melankolia - näytelmän lehdistökuva
Melankolia - näytelmän lehdistökuva

Teatteri lisää esitysmäärää kevätkaudella 2021

Koronarajoitusten vuoksi teatterin katsomon paikkamäärää on pienenetty 20 katsojapaikkaan.

Kaupunginteatteri haluaa tarjota mahdollisimman monelle katsojalle mahdollisuuden nähdä esityksiä ja on lisännyt esitysmäärää niin Teatteritalossa kuin Seminaarin näyttämölläkin.

Huhtikuun aikana lisäesityksiä Teatteritalolla saa näytelmä Melankolia 22.4. klo 13 ja 29.4. klo 13.

Seminaarin näyttämöllä lisäesityksiä nähdään runo- ja musiikkiesityksestä Näin sopii unohtaa 15.4. klo 13 ja Niskavuoren Loviisa ja Heta -näytelmästä 29.4. klo 13.

Tämän kevään Vappukonsertti -esitykset on peruttu. Vappukonserttien sijaan esitetään 30.4. Teatteritalossa klo 19 Melankolia ja Seminaarin näyttämöllä klo 19 Niskavuoren Loviisa ja Heta -esitykset.

Espoon kaupunginteatterin vierailun peruunnuttua Teatteritalossa esitetään 7.5. klo 19 Vanhan naisen vierailu ja 8.5. klo 19 Melakolia -näytelmät.

Toukokuulle on lisätty myös esitykset Niskavuoren Loviisa ja Heta 6.5. klo 13, Näin sopii unohtaa 7.5. klo 13 ja Vanhan naisen vierailu 14.5. klo 13.

Teatteri haluaa antaa katsojilleen turvallisen teatteriesityksen ja on varautunut erityisjärjestelyihin koronapandemian vuoksi

Voimassa olevan maskisuosituksen mukaisesti teatteri pyytää, että katsojat käyttävät teatteriin tullessaan kasvomaskeja.
Paikkamäärää katsomoissa on vähennetty, katsomon koko on 20 paikkaa.
Liput suositellaan ostamaan ennakkoon Kajaani Infosta tai Lippupisteen verkkokaupasta.
Asiakkaiden yhteystiedot kerätään jotta viranomaiset voivat tarvittaessa jäljittää tartuntaketjut.
Ryhmänvetäjän tulee toimittaa osallistujien yhteystiedot teatterin lipunmyyntiin. Teatteri sitoutuu tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin ja noudattaa henkilötietolakia.
Yleisötiloissa on tarjolla käsidesiä ja kasvomaskeja saa henkilökunnalta. Siivousta on tehostettu ja aulahenkilökunta käyttää kasvomaskia.
Teatteri toivottaa katsojat saapumaan teatteriin vain terveenä, huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta ja pitämään suositeltua kahden metrin etäisyyttä toisiin katsojiin ja henkilökuntaan.
Sairaustapauksessa lipun voi vaihtaa maksutta toiseen esitykseen viimeistään kaksi tuntia ennen esitystä.
Lipun voi vaihtaa maksutta toiseen esitykseen Kajaani Infossa ja teatterin lipunmyynnissä.
Kajaani Infon ollessa suljettu peruutuksen voi tehdä sähköpostilla lipunmyynti.teatteri@kajaani.fi
Salin ovet aukaistaan 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Teatterin henkilökunta ohjaa katsojat katsomopaikoille sopivin välein. Seurueiden väliin jätetään vähintään neljä tyhjää paikka.

Teatteri seuraa viranomaisohjeita ja päivittää ohjeita tilanteen muuttuessa.
Teatterin turvaohjeet löytyvät teatterin kotisivuilta https://www.kajaaninteatteri.fi/liput/turvallisesti-teatterissa/

Aihealueet