Hyppää sisältöön

Tule mukaan nuorten teatterikurssille

Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin Harrastajateatteri järjestävät teatterikurssin nuorille 3.-5.2.2023

Sinä yläasteella, lukiossa tai ammattiopistossa opiskeleva, 2004-2009 syntynyt nuori, kiinnostaako teatteri?
Haluaisitko aloittaa teatteriharrastuksen ja mietit, miten pääsisit alkuun?
Haluaisitko tutustua teatterin tekemisen perusteisiin monipuolisesti kokeillen, liikkuen ja kirjoittaen?
Haluaisitko oppia näyttelijäntyön perusteita mukavassa ja turvallisessa ympäristössä ilman suorituspaineita? Luovuutta, läsnäoloa, keskittymistä, kuuntelemista, heittäytymistä, uskaltamista, ajatusten sanoittamista…
Kurssin tavoitteena on antaa valmiuksia osallistua yleisölle esitettävän näytelmän tekemiseen. Teatterikurssin käytyäsi olet rohkeampi lähtemään mukaan ja sitoutumaan kesäteatteriin tai talvikauden näytelmäproduktioon.

Kurssin opettaja: teatteriohjaaja Sanna Heikkinen
Kurssin ajankohta: pe-su 3.-5.2.2023
Aikataulu: perjantaina 3.2. klo 18-21, lauantaina ja sunnuntaina klo 10-15
Paikka: Kajaanin Harrastajateatterin sali Generaattorilla, Kauppakatu 36, 87100 Kajaani. Sisäänkäynti Raatihuoneen torin puolelta.
Kurssimaksu: 45 € maksetaan ennen kurssin alkua.

Tärkeää: Kurssi on kokonaisuus, ja kurssilaisen edellytetään osallistuvan kurssille koko kurssin ajan. Osa-aikainen osallistuminen ei ole mahdollista. Varusteeksi mukavat joustavat vaatteet, villasukat, sisätossut tai luistamattomat sukat, omat eväät ja vesipullo.

Ilmoittautuminen: Kajaanin Harrastajateatterille sähköpostilla kajaaninharrastajateatteri@gmail.com tai puhelimitse 0400 800355 (soittoaika ma-pe klo 9-11 ja ke klo 16-18). Alle 18-vuotiaan osallistumisen ja yhteystiedot ilmoittaa huoltaja. Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 2.1. klo 9.00. Osanottajat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä: Kajaanin Harrastajateatteri ja Kajaanin kaupunginteatteri

Aihealueet