Hyppää sisältöön

Lasten Sissilinnan ohjelmisto huipentuu Riehakkaaseen lastenlaulukonserttiin

Lastenlaulukonsertissa kuullaan suosittuja lastenlauluja meiltä ja maailmalta. Lauluissa seikkailee erilaisia eläimiä, omituisia otuksia ja muita mielenkiintoisia hahmoja ja tarinoitahan laulut ovat täynnä. KAO Konservatorion taidokas orkesteri säestää ja lavalla on valloittava valikoima kaupunginteatterin laulavia näyttelijöitä.

”Maailma muuttuu ja niin laulutkin. Riehakas lastenlaulukonsertti tarjoaa uudenlaisia lastenlauluklassikoita. Konsertissa kuullaan mm. Ipanapa levyiltä tuttua tuotantoa. Ipanapa levyjen tarkoituksena oli kehittää lasten musiikkia, johon aikuisetkaan eivät heti kyllästyisi. Juuri tällaisia lauluja kuulemme konsertissa. Lauluja, jotka saavat myös aikuiset syttymään.” kertoo konsertin ohjauksesta ja koreografiasta vastaava Sonja Pakalén.

Konsertin säestäjinä toimii KAO Konservatorion musiikkilinjan opiskelijat. Bändi on ollut konsertin harjoitusten alusta saakka mukana ja näin saaneet tuntumaa muusikon työhön. Kokemus on arvokas sekä opiskelijoille että näyttelijöille. Yhdessä kappaleisiin on luotu juuri kullekin solistille sopiva tunnelma.

Musiikin johdosta vastaa pitkänlinjan kajaanilainen muusikko, KAO Konservatorion opettaja Tapani Komulainen. Musiikillisesti taitava näyttelijöiden ryhmä on saanut itse vaikuttaa kappaleitten valintaan. Henkilökohtainen ote lauluihin kuuluu konsertissa.

ohjaus ja koreografia Sonja Pakalén
musiikin ohjaus Tapani Komulainen
valosuunnittelu Jukka Laukkanen
äänisuunnittelu Juho Lukinmaa
pukusuunnittelu Tiina Siltala
kampaukset ja maskeeraus Riikka Hakamäki
tarpeisto Ralina Matikainen

KAO Konservatorion muusikot
Kaapo Kaipainen, kitarat
Soli Karjalainen, basso
Matias Kemppainen, rummut
Iida Paldanius, koskettimet
Eero-Pekka Toiviainen, kitarat

Estradilla nähdään teatterin näyttelijät Antti Hovilainen, Janne Kinnunen, Salla Loper, Jukka Peltola, Inkeri Raittila, Tom Salminen, Vera Veiskola ja Jose Viitala

Yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatteri ja KAO Konservatorio 

Ensi-ilta 15.4.2023 Sissilinnassa
Kesto noin 45 min
Konsertti sopii kaikille ja kaikenikäisille hyvän musiikin ystäville.

Liput
Lapsi 5 €
Peruslippu 10 €
Eläkeläinen 10 €
Perhelippu neljälle katsojalle 20 €

Aihealueet