Hyppää sisältöön
Kuvassa Karoliina Niskanen. Kuva Minna Hyvönen.

Kaupunginteatterin keskeytynyt ensi-ilta järjestetään uudelleen

Kepparit – VALOA PIMEYTEEN!!! -esityksen ensi-ilta 8.9. Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnassa keskeytyi valitettavasti näyttelijän loukattua nilkkansa.

Uusinta ensi-ilta järjestetään 22. syyskuuta. Ensi-illassa ollut yleisö kutsutaan katsomaan esitystä mihin vain tämän syksyn Kepparit-esitykseen.

Lipun voi vaihtaa Kajaani Infossa tai teatterin lipunmyynnissä.

Katsojilla on mahdollisuus myös hakea lippurahan palautusta osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/ 30.9. mennessä.

Roolihahmo Emmi lähettää katsojille terveiset: ”Moi kepparileirini katsojat! Menipäs se hyppy mönkään! Nilkkaan sattui, mutta ei onneksi kovin pahasti. Kepparileiri jatkuu pian! Toivoo Emmi.”

Syyskaudella esityksiä on Sissilinnassa kaikkiaan vielä yhdeksän ja kiertueella lähes kaksikymmentä. Esitykset jatkuvat toukokuulle 2024 saakka.

Kepparit – VALOA PIMEYTEEN!!! -esityksen on käsikirjoittanut Hanna-Kaisa Tiainen ja työryhmä, ohjauksesta ja dramaturgiasta vastaa Hanna-Kaisa Tiainen. Alueteatterin ohjelmistossa oleva esitys on suunnattu etenkin yli 6-vuotiaille ja kaikille niille, jotka leikkivät tai ovat joskus leikkineet. Myös kepparit ovat lämpimästi tervetulleita esitykseen.

”Ii-ha-haa! Tervetuloa kepparileirille! Täällä kaikki saa ratsastaa ja ihan kaikenlaiset kepparit ovat oikein hyviä. Kiusaaminen on kielletty.” Kepparit – VALOA PIMEYTEEN!!! -esitys laukkaa näyttämölle harja hulmuten. Se on esitys ystävyydestä, tosissaan leikkimisen kauneudesta, siitä, kun isä ei todellakaan tajua sekä vapauden hurmasta, joka koittaa kovan harjoittelun jälkeen.

Voiko keppari olla niin ihana, että itkettää ja naurattaa samaan aikaan? Entä mitä tapahtuu, kun vanhempi suostuu lapsensa opetettavaksi?

Aihealueet