Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri hakee vakituista hallintopäällikkö-tuottajaa

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri hakee vakituista hallintopäällikkö-tuottajaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan vakinaiseen palvelussuhteeseen.

Kajaanin kaupunki on valtakunnallisesti tunnettu korkeatasoisesta teatteristaan, jolla on yli 100-vuotinen historia. 2020-luvun Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri on omaleimainen ja uudistuva teatteri, joka toimii sekä näyttämöillään Kajaanin keskustassa että alueteatteritoimintansa kautta koko Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Hallintopäällikkö-tuottajana työskentelet teatterinjohtajan työparina kehittäen teatterin toimintaa.

Hallintopäällikkö-tuottaja vastaa teatterin talous- ja henkilöstöhallinnosta ja teatterin hallintoasioiden hoitamisesta yhdessä teatterinjohtajan kanssa, toimii teatterin produktioiden vastaavana tuottajana sekä teatterinjohtajan sijaisena.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. kulttuurituottaja AMK, YAMK tai vastaava yliopistotutkinto), vahvoja käytännössä hankittuja tietoja ja taitoja, hyvää teatterialan tuntemusta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut, lomautetut, irtisanomisuhan ja lomautusuhan alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 26.2.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.

Lisätietoja antaa:
Teatterinjohtaja Anni Mikkelsson, p. 040 352 8003, anni.mikkelsson@kajaani.fi

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva korkeatasoinen ammattiteatteri. ”Kainuun kansallisteatteri” tarjoaa taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojia lähelle tulevia esityksiä sekä Kajaanin keskustan näyttämöillään että alueteatteritoimintansa kautta 38 kunnan alueella. Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri luetaan maamme kiinnostavimpien teattereiden joukkoon.

Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää.  Valmistamme vuosittain keskimäärin viisi-kuusi ensi-iltaa, joista vähintään kaksi on alueteatteriohjelmistoa. Lisäksi valmistetaan pienimuotoisia tuotantoja. Esityskertoja on vuosittain 300, joista noin kolmannes on kiertue-esityksiä. Katsojia teatterilla on vuosittain 26 000-30 000. Myös yleisötyöllä ja teatterikasvatuksella on Kajaanin kaupunginteatterissa merkittävä asema. Yleisötyön tilaisuudet tavoittavat vuosittain keskimäärin 10 000-30 000 henkilöä.

Aihealueet