Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri hakee tarpeistonhoitajaa

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri hakee tarpeistonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarpeistonhoitajana vastaat teatteriesityksissä käytettävän esineistön kunnosta ja toimivuudesta, työtehtäviisi kuuluu tarpeiston valmistuksen ja hoidon lisäksi näyttämötyötä. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta siihen sisältyy myös ilta- ja lauantaityötä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta teatterialalta. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme sitoutumista itsenäiseen työskentelyyn Kainuun ainoassa säännöllistä esitystoimintaa harjoittavassa ammattiteatterissa. Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 27.3.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.

Työavain: 501267

Lisätietojen antajat:
Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Harri Leinonen p. +358 44 421 4336, harri.leinonen@kajaani.fi
Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 27.03.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.

Työ alkaa: 1.8.2023

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva korkeatasoinen ammattiteatteri. ”Kainuun kansallisteatteri” tarjoaa taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojia lähelle tulevia esityksiä sekä Kajaanin keskustan näyttämöillään että alueteatteritoimintansa kautta 38 kunnan alueella. Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri luetaan maamme kiinnostavimpien teattereiden joukkoon. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää. 

Aihealueet