Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  hakee kampaaja-maskeeraajaa

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  hakee kampaaja-maskeeraajaa vakituiseen työhön.

Kampaaja-maskeeraajana työtehtäviäsi ovat teatterimaskeerauksen ja kampausten suunnittelu ja toteutus yhteistyössä luovan, moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta siihen sisältyy myös ilta- ja lauantaityötä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta teatterialalta. Edellytämme sitoutumista itsenäiseen työskentelyyn Kainuun ainoassa säännöllistä esitystoimintaa harjoittavassa ammattiteatterissa. Liitä hakemukseesi ansioluettelo.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut, lomautetut, irtisanomisuhan ja lomautusuhan alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja Teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työavain: 501276

Lisätietojen antajat:
Lisätietoja antaa käyttöpäällikkö Harri Leinonen p. +358 44 421 4336, harri.leinonen@kajaani.fi
Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelo pyydetään toimittamaan 27.03.2023 klo 16.00 mennessä Kuntarekryyn.
Edit 28.3.2023:  Hakuaikaa on jatkettu 30.4.2023 saakka.

Työ alkaa: 1.8.2023.

Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  on Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella toimiva korkeatasoinen ammattiteatteri. ”Kainuun kansallisteatteri” tarjoaa taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojia lähelle tulevia esityksiä sekä Kajaanin keskustan näyttämöillään että alueteatteritoimintansa kautta 38 kunnan alueella. Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  luetaan maamme kiinnostavimpien teattereiden joukkoon. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää. 

Aihealueet