Hyppää sisältöön
Brilliant!-orkesteri
Kainuun musiikkiopisto, Brilliant!-orkesteri.

Kainuun musiikkiopiston konsertit Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnassa

Kajaanin kaupunginteatteri ja Kainuun musiikkiopisto tuottavat yhdessä konserttisarjan, jossa esiintyvät musiikkiopiston oppilaat.
Konsertit ovat 28. ja 29.10.

Eri painotuksin teemoitetut konsertit sisältävät kevyttä musiikkia eri aikakausilta aina kansanlauluista pop-musiikkiin asti. Kevyesti keskellä aamupäivää -konsertissa on myös mahdollisuus tutustua konsertissa käytettyihin instrumentteihin.

Konsertteihin toivotaan runsasta osanottoa, tämä on oivallinen tapa tutustua musiikkiharrastukseen ja vaikkapa viettää iltapäivää koko perheen kera. Ja samalla pääsee tutustumaan peruskorjatun Sissilinnan upouusiin tiloihin.

Van kylläpä se hyvejää!

– Lapset soittavat varttuneemmille kansalaisille

Kainuun musiikkiopiston oppilaat esiintyvät varttuneemmille kansalaisille. Luvassa musiikkia laidasta laitaan erilaisten kokoonpanojen ja sooloesitysten muodossa! Ohjelmisto koostuu alkusyksyn aikana harjoitelluista kappaleista ja jo pidemmän aikaa työn alla olleista teoksista.

28.10.2022 klo 10 Sissilinnassa

Kevyesti keskellä aamupäivää!

– Lapset soittavat lapsille, eli koko perheen konsertti

Kainuun musiikkiopiston koko perheen konsertissa lapset soittavat lapsille ja lapsenmielisille. Tule kuuntelemaan ja tutustu samalla erilaisiin soittimiin! Konsertin jälkeen esiintyjät esittelevät konsertissa soitettuja instrumentteja.

29.10.2022 klo 11 Sissilinnassa

Who Let the Bands Out?

– Bändikonsertti nuorisolle

Kainuun musiikkiopiston bändien konsertti nuoriso-osastolle. Tule kuulemaan ja näkemään, mitä musiikkiopiston bändit ovat saaneet syksyn aikana aikaiseksi! Luvassa tuttuja hittejä ja liian vähälle huomioille jääneitä rytmimusiikin klassikoita.

29.10.2022 klo 16 Sissilinnassa

Liput Kajaani Infosta ja teatterin lipunmyynnistä. Kaikki liput 5 euroa.

Aihealueet