Hyppää sisältöön

”Juuret maassa ja latva pilvissä” Kajaanin kaupunginteatteri uudisti graafisen ilmeensä

Peruskorjatun Teatteritalon avajaiskevään kunniaksi Kajaanin kaupunginteatteri uudistaa graafisen ilmeensä ja logonsa. Uusi ulkoasu ammentaa kainuulaisesta luonnosta, ja uudistus toteutettiin yhteistyössä Digi- ja mainostoimisto Höyry Oy:n kanssa. Teatterin uudessa logossa kohoaa kainuulainen kuusi, jonka rinnalla käytetään lainehtivan veden ja valonsäteiden symboleja.

”Kajaanin kaupunginteatterilla on juuret maassa ja latva pilvissä kuin korpikuusella. Virtaamme kuin joki itärajan vaaroilta Perämeren aalloille asti alueteatteritoimintamme kautta. Valonsäteet ovat taas kuin aurinko keväthangilla tai teatterin parrasvalot. Kainuulainen viihtyy luonnossa, joten miksi ei myös teatterissa! Molemmissa voi sekä hiljentyä elämän peruskysymysten äärelle että tuntea elämisen riemua. Elämme myös ajassa, jossa meidän on punnittava luontosuhdettamme uudelleen. Tästä luontosymbolit ovat myös ajankohtainen muistutus.”, sanoo teatterinjohtaja Anni Mikkelsson.

Myöskään Teatteritaloa ei unohdeta uudessa ulkoasussa, sillä graafisessa ilmeessä leikitellään Teatteritalon julkisivun muodoilla. Kajaanin kaupunginteatterin uuden ulkoasun väreissä taas yhdistyy Kajaanin kaupungin sininen väri raikkaisiin tehosteväreihin.

”Toivomme, että katsojamme ottavat uuden ulkoasun hyvin vastaan. Meistä siitä tuli oikein hieno. Olemme jo saaneet mukavaa palautetta uudesta ilmeestämme, että se koetaan tyylikkääksi ja näköiseksemme.” toteaa markkinointipäällikkö Anja Pietarinen.

Teatteri siirtyy käyttämään uutta ulkoasuaan asteittain kevään 2024 aikana. Esimakua tulevasta tarjoilee juuri ilmestynyt kevään ohjelmistoesite.

Aihealueet