Hyppää sisältöön
Teatterikahvila Leinon maistuvat tarjoilut

Teatteritalon teatterikahvila

Teatteritalossa toimiva Teatterikahvila Leino tuo jälleen herkulliset väliaikatarjoilut teatterinkävijöille. Voit nauttia herkullisista suolaisista ja makeista tarjoiluista. Valikoimassa ovat myös gluteenittomat, vegaaniset ym. tuotteet.
Kahvilassa on A-oikeudet.

Väliajattomat esitykset

Esityksissä, joissa ei ole väliaikaa, teatterikahvila on suljettu. Pikkujouluaikaan teatteri tarjoaa katsojille glögiä ennen esitystä.

Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen

Voit tehdä ennakkovarauksen väliaikatarjoiluista pöytiin katettuna, kun haluat mahdollisimman sujuvan teatterikokemuksen.
Yli kahdeksan hengen ryhmille varaukset sähköpostilla myynti@gastrobar3.fi
Mainitsethan esityksen, päivämäärän ja kellonajan lisäksi haluamasi tarjoilut (ruoat ja juomat eriteltyinä).
Maksu väliaikatarjoiluista suoritetaan kortilla paikan päällä. Mikäli haluatte tarjoilut laskutukseen, niin ilmoitattehan laskutusosoitteen viitetietoineen etukäteen. Laskutuslisä on 4,90 e.

Ruokailu ryhmille

ennen teatteriesitystä tai välittömästi sen jälkeen Gastrobar3 -ravintolassa. Viihtyisä ravintola sijaitsee Kajaanin vanhassa kirjastotalossa, aivan Kajaanin keskustassa. Läheisyydestä löytyvät Kajaanin Rauniolinna sekä Rantapuiston kauniit maisemat. Ravintolan edustalla on pysäköintipaikka linja-autolle. Kysy tarjous ryhmällesi.